مبانی و مقدمات تولید محتوا، وظایف و بازار کار | فرادرس
close icon جشنواره سال نو
۴۱ثانیه
:
۲۶دقیقه
:
۱۵ساعت
:
۰۰روز

مبانی و مقدمات تولید محتوا، وظایف و بازار کار

Poster
volume high icon
پخشplay video icon
۰۰:۰۰
play video icon
volume high icon
/
۱x
quality video icon
pip video iconfullscreen icon

محتوایی که در اینترنت به اشتراک گذاشته می‌شود، از جمله مطالب متنی، تصویری، صوتی یا ترکیبی از این عناصر است. فرایند ایجاد محتوا یک فرایند چندگانه و گاهی پیچیده است که از مراحل مختلفی تشکیل شده است. اولین مرحله در فرایند ایجاد محتوا، ایده‌پردازی است. در این مرحله، نویسنده یا خالق محتوا باید موضوع یا موضوعاتی را که می‌خواهد در محتوای خود بگنجاند، انتخاب کند. ایده‌پردازی می‌تواند از روی تجربیات شخصی، مطالعه و تحقیقات یا حتی از درخواست‌ها و بازخوردهای مخاطبان ناشی شود.

پس از انتخاب موضوع، مرحله بعدی نوشتن یا تولید محتوا است. این مورد شامل ایجاد مطالب متنی، نوشته‌ها، مقالات، وبلاگ‌ها یا حتی اسکریپت‌های ویدئویی است. هدف این مرحله تولید محتوای مفید، جذاب و اطلاعاتی برای مخاطبان است. بعد از ایجاد محتوا، مرحله بعدی ویرایش و بهینه‌سازی است. در این مرحله، محتوای ایجادشده مورد بررسی دقیق قرار می‌گیرد تا اشکالات نگارشی، املایی و محتوایی برطرف شوند. همچنین، ممکن است محتوا به منظور بهبود سوالات SEO یا جلب توجه بیشتر مخاطبان، بهینه‌سازی شود.

با پایان ویرایش، مرحله بعدی پخش یا انتشار محتواست. این مورد شامل انتشار متن، تصاویر، ویدئوها یا صداها بر روی وب‌سایت‌ها، وبلاگ‌ها، شبکه‌های اجتماعی یا پلتفرم‌های مختلف دیگر است. انتشار محتوا باعث ارتباط بیشتر با مخاطبان می‌شود و به اشتراک‌گذاری محتوا توسط دیگران را تسهیل می‌کند. یکی از مراحل مهم در فرآیند ایجاد محتوا، تعامل با مخاطبان است. پس از انتشار، نویسنده یا خالق محتوا باید به بازخوردهای مخاطبان واکنش نشان دهد و با آن‌ها تعامل داشته باشد. این ارتباط دوطرفه باعث می‌شود که محتوا بهبود یابد و نیازها و ترجیحات مخاطبان در نظر گرفته شود.

در نهایت، مرحله آنالیز و ارزیابی اثربخشی محتوا از اهمیت بسیاری برخوردار است. در این مرحله، عملکرد محتوا از نظر بازدید، ارتباط با مخاطبان، و اهداف بازاریابی ارزیابی می‌شوند و اقدامات لازم برای بهبود عملکرد آینده محتوا انجام می‌شود. به طور خلاصه، فرایند ایجاد محتوا یک فرایند چندگانه است که شامل ایده‌پردازی، تولید، ویرایش، انتشار، تعامل با مخاطبان و آنالیز عملکرد محتوا می‌شود. هر مرحله از این فرایند نقش مهمی در ایجاد محتوای مفید و جذاب برای مخاطبان دارد و نیاز به توجه و دقت دارد.

مفید برای
  • علاقه‌مندان به تولید محتوا
مشاهده بیشترangle down icon
graduate student icon

۳۵۸دانشجو

محتوای این آموزش
file video icon

۵۸ دقیقه پادکست صوتی

question icon

تالار پرسش‌ و ‌پاسخ

سرفصل‌ها
۱۲ درس در قالب ۱ فصلبستن همه فصل‌ها
فصل ۱. تولید محتوا
angle icon
video icon
شغل تولید محتوا چیست؟۰۳:۵۷
play icon
video icon
وظایف کارشناس تولید محتوا چیست؟۰۴:۱۷
lock icon
video icon
بازار کار و درآمد شغل تولید محتوا۰۴:۳۱
play icon
video icon
چگونه تولید محتوا را یاد بگیریم؟۰۴:۰۰
lock icon
video icon
مهارت نویسندگی، جست‌وجوی حرفه‌ای، آشنایی با سئو، تحقیق کلمات کلیدی و کار با ابزارهای ویرایش تصویر۰۵:۴۳
play icon
video icon
خلاقیت و توانایی ایده‌پردازی، ارتباطات قوی و روحیه کار تیمی، روحیه سازگاری و تنوع‌پذیری و توانایی داستان‌سرایی۰۴:۰۰
lock icon
video icon
چگونه بدون تجربه قبلی، کارشناس تولید محتوا شویم؟۰۸:۰۳
lock icon
video icon
مهارت‌های تکمیلی۰۴:۴۳
lock icon
video icon
راه‌اندازی وبلاگ شخصی۰۳:۰۴
play icon
video icon
ورود به بازار کار تولید محتوا۰۶:۴۰
lock icon
video icon
مزایا و چالش‌های شغل تولید محتوا۰۶:۰۱
play icon
video icon
ادامه مسیر یادگیری و معرفی آموزش‌های مرتبط۰۲:۴۱
lock icon
note icon
دسترسی به آموزش‌های «ادامه یادگیری»درس متنی
lock icon
note icon
ادامه مسیر تا ورود به بازار کاردرس متنی
lock icon
مدرس
امیررضا نیک‌خواه
امیررضا نیک‌خواه

کارشناسی مهندسی کامپیوتر – نرم‌افزار

مهندس امیررضا نیک‌خواه، دارای مدرک کارشناسی مهندسی کامپیوتر – نرم‌افزار از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی هستند. در سوابق تدریس ایشان مواردی مانند بیش از ۱۰ سال سابقه تدریس در آموزشگاه‌ها و شرکت‌های تولید‌کننده نرم‌افزار، دوره‌های ویژه کارمندان دولت در آموزشگاه‌های اصفهان و دانشگاه اصفهان به مدت ۲ سال و نرم‌افزارهای آموزشی در بیش از ۱۲ شرکت و برند معتبر نرم‌افزاری کشور از سال ۱۳۸۵ تاکنون وجود دارد.

comment icon نظرات
star border۴.۵۲(میانگین امتیاز کاربران)
برچسب‌ها:چالش‌ های تولید محتوا|وظایف تولید محتوا|Content production|بازار کار تولید محتوا|درآمد تولید محتوا|راه‌ اندازی وبلاگ شخصی|تولید محتوا|شغل تولید محتوا|آشنایی با تولید محتوا|چگونه تولید محتوا را یاد بگیریم|دیجیتال مارکتینگ