لیلا حسینی – جدیدترین آموزش ها | فرادرس
close icon
bg-instructor
instructors

دکتر لیلا حسینی

مدرس فرادرس

دکتری تخصصی زبان و ادبیات عربی

Graduated icon

۲۵۹

نفر دانشجو

۱,۳۵۰

ساعت یادگیری

book icon

۳

عنوان آموزش

۱۳

ساعت آموزش

تعلیم این تعداد دانشجو در نظام آموزشی رایج نیازمند حداقل ۱ سال  فعالیت آموزشی است.

درباره دکتر لیلا حسینی

دکتر لیلا حسینی، دارای دکتری تخصصی زبان و ادبیات عربی از دانشگاه خوارزمی، مولف دروس آموزشی در حوزه دانشگاهی و همچنین مدرس کنکور هستند. ایشان تاکنون حدود ۱۰ کتاب تالیف و ترجمه کرده‌اند و حدود ۸ کتاب را گردآوری کرده و تهیه‌کنندگی آن‌ها را با انتشارت آموزشی برعهده گرفته‌اند. در ضمن ایشان حدود ۱۵ مقاله علمی-پژوهشی دارند که بررسی پارادوکس در شعر عرار (مجله زبان و ادبیات عربی)، بررسی کارکرد زبان غیر کلامی چشم در خطبه‌های نهج‌البلاغه (مجله علمی-پژوهشی بنیاد بین‌المللی نهج‌البلاغه) و... از مقالات علمی-پژوهشی ایشان محسوب می‌شود.

از تالیفات ایشان می‌توان مواردی مانند تالیف کتاب صرف و نحو کاربردی در سال ۱۳۹۹، تدوین آموزش هدفمند درس به درس سرفصل‌های ترجمه متون عربی، گردآوری و تهیه‌کنندگی مجموعه ترجمه از عربی به فارسی و بالعکس (دکتری) و... را نام برد.

دکتر لیلا حسینی، عضو سایت اهل قلم و عضو صندوق اعتباری هنر نیز هستند. ایشان در همایش‌ها و کنگره‌هایی مانند گواهی حضور، پذیرش و چاپ مقاله ادبیات شفاهی در شعر "مصطفی وهبی التل" در پنجمین همایش ملی پژوهش‌های نوین در ایران در حوزه زبان و ادبیات ایران، سخنرانی و پذیرش و چاپ مقاله مظاهر التشیّع في الأدب الأندلس در کنگره بین‌المللی زبان و ادبیات در دانشگاه فرهنگیان شهید مفتح و... شرکت کرده‌اند و داوری همایش ملی ادبیات مقاومت با محوریت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در سال ۱۳۹۹ و داوری و ارزیابی فصلنامه علمی-پژوهشی پژوهش‌های نهج‌البلاغه را برعهده داشته‌اند.

Graduated icon

سوابق تحصیلی

کارشناسی

دانشگاه شهید چمران اهواز

کارشناسی ارشد

دانشگاه علوم و تحقیقات تهران

دکتری تخصصی

دانشگاه خوارزمی

book icon

آموزش‌های مدرس

آموزش صرف ۲ + مفاهیم کلیدی

Graduated icon

۹۵ دانشجو

circle clock icon

۴ ساعت

۷۹,۰۰۰ تومان

۷۹۰,۰۰۰

شگفتی

آموزش صرف ۳ – جامع و با مفاهیم کلیدی

Graduated icon

۸۶ دانشجو

circle clock icon

۸ ساعت

۵۷۰,۰۰۰ تومان

۱,۱۴۰,۰۰۰

۵۰٪

زمینه های پژوهشی و آموزشی

صرف و نحو ، علوم بلاغی، ادبیات تطبیقی و نقد ادبی