علیرضا خواجه وندی
علیرضا خواجه وندی
مدرس فرادرس
کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک
۲۳۸
نفر دانشجو
۸۳۳
ساعت یادگیری
۱
عنوان آموزش
۳
ساعت آموزش
تعلیم این تعداد دانشجو در نظام آموزشی رایج نیازمند حداقل ۱ سال فعالیت آموزشی است.
درباره علیرضا خواجه وندی
مهندس علیرضا خواجهوندی، دارای کارشناسی مهندسی برق – الکترونیک از دانشگاه صنعتی شاهرود هستند. زمینههای کاری ایشان بر روی برنامهنویسی میکروکنترلرهای مختلفی با زبان C مثل: ARM, AVR و… است و همچنین در حوزه سختافزار و طراحی مدارهای الکترونیکی و میکروکنترلری نیز مسلط هستند و توسط نرمافزار Altium Designer کلیه این مدارات را به مرحله طراحی و ساخت میرسانند. از سوی دیگر نیز در حوزه نرمافزار به HSPICE, Proteus و زبان Python نیز تسلط نسبی دارند.
ایشان به زبانهای برنامهنویسی C++, C و LabVIEW نیز مسلط هستند و همچنین با زبان #C نیز نرمافزارهایی برای کنترل سختافزار ایجاد نمودهاند. علاقه اصلی ایشان کار بین سختافزار و نرمافزار است و از این جهت بسیار علاقه دارند که نرمافزارهایی را با زبانهای برنامهنویسی مختلف طراحی کنند تا بتوانند سختافزارهای گوناگونی را کنترل کنند.
همچنین علاوه بر تسلط به مباحثی که بیان شد ایشان به زبان VHDL و نرمافزار MATLAB و نرمافزارهای شبیهسازی مدارات الکترونیکی نظیر: PSpice و Proteus نیز تسلط نسبی دارند. ایشان در حال حاضر در شرکت دانشبنیانی به عنوان کارشناس الکترونیک فعالیت دارند و کار اصلی ایشان در این شرکت طراحی سختافزارها و مدارات میکروکنترلری و برنامهنویسی آنها است و همچنین با استفاده از نرمافزار LabVIEW نرمافزارهایی را برای نمایش، مانیتورینگ دادهها و کنترل سختافزار طراحی میکنند.
در تجربیات گذشته نیز به صورت پارهوقت برای شرکتها و یا اشخاص مختلف به صورت پروژهای نیز کار کردهاند و تمام پروژهها در حوزه طراحی مدار با آلتیوم دیزاینر (Altium Designer) و برنامهنویسی سختافزار و نرمافزار بوده است و همچنین مدرس دورههای Altium Designer و برنامهنویسی میکروکنترلر AVR نیز هستند و از فعالیتهای اجرایی ایشان نیز میتوان به یک سال عضویت در انجمن علمی دانشگاه صنعتی شاهرود و همچنین یک سال دبیر انجمن دانشگاه صنعتی شاهرود اشاره نمود. علاوه بر تمام این موارد ایشان بسیار علاقهمند به یادگیری مباحث جدید تر هستند و کار در حوزه IoT و هوش مصنوعی را جزو بالاترین علایق ایشان است.
سوابق تحصیلی
کارشناسی
دانشگاه صنعتی شاهرود