توضیحات تکمیلی
نظریه توالی عملیات، در برگیرنده رویکردها و الگوریتم های اولیه و پیشرفته به منظور مدل سازی و حل مسائل متنوع زمان بندی و ترتیب توالی عملیات و کارها در سیستم های مختلف تولیدی است. در نظریه توالی عملیات، مفروضات مختلفی برای مسائل تولیدی و کارگاهی در نظر گرفته شده است و براساس این مفروضات، مدل ها و الگوریتم های مختلف ارائه می گردد. به عنوان مثال می توان به مدل های تک ماشینه اشاره داشت که با در نظر گرفتن یک ماشین که کارهای مختلفی بر روی آن فرایند می شود، می توان مفروضات مختلف را برای کارها در نظر گرفت و الگوریتم های طراحی شده را پیاده سازی نمود.
در مسائل پیچیده تر می توان به مدل های ماشین های سری و موازی اشاره داشت که تعداد ماشین ها افزایش یافته و یافتن ترتیب بهینه برای کارها و ارائه بهترین زمان بندی انجام کارها، امری به مراتب پیچیده تر بوده و مستلزم استفاده از رویکردهای دیگری است. برنامه زمان بندی دقیق و بهینه در تمامی مدل های موجود در تئوری توالی عملیات، منجر به افزایش کارایی سیستم، استفاده بهینه و موثر از تمامی ظرفیت ها، کاهش زمان مورد نیاز برای تکمیل و تحویل کارها می گردد.
ما در این آموزش قصد داریم تا مدل های ماشین های موازی را مورد بحث و بررسی قرار دهیم.
این آموزش رایگان بخشی از آموزش تئوری توالی عملیات (Sequencing and Scheduling) و زمان بندی در برنامه ریزی تولید می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از این آموزش بر روی این لینک (+) کلیک کنید.
فهرست سرفصلها و رئوس مطالب مطرح شده در اين مجموعه آموزشی، در ادامه آمده است:
- مدل های ماشین های موازی
- الگوریتم Mc Naughton
- الگوریتم های Hm, H1
این آموزش رایگان بخشی از «آموزش تئوری توالی عملیات (Sequencing and Scheduling) و زمان بندی در برنامه ریزی تولید» می باشد.
نظرات