توضیحات تکمیلی
ارتباطات امروزه ما بسیار گسترده شده است به طوری که فقط با یک کلیک با سمت دیگر دنیا ارتباط برقرار می کنیم و می توانیم دانش خود را به اشتراک بگذاریم و این در حالی است که تا چندین سال قبل برای برقراری ارتباط با همسایه خود دچار مشکل بودیم، بنابراین اهمیت علم مخابرات کاملا مشخص شده است.
در تکنولوژی جدید، ساختارها با کابل کشی های عظیم، جای خود را به مدل بی سیم داده اند تا ارتباطات بسیار ساده تر و در هر مکان و زمانی انجام شوند. اگر چه امروزه استفاده از علم مخابرات صرفا به برقراری ارتباط محدود نمی شود و تمامی پیشرفت های نظامی، ماهواره ای، راداری، کشتیرانی، هواپیمایی، پزشکی و... به وسیله پیشرفت در سیستم های مخابراتی حاصل می شود.
ابزار بسیار زیادی در برقراری ارتباط و رسیدن به این اهداف موثر هستند که آنتن یکی از مهم ترین اجزا است. امروزه آنتن ها دارای اشکال مختلفی هستند که هر کدام به منظور کاربرد خاصی طراحی و ساخته می شوند، اما اصول طراحی آنتن در همه آن ها یکسان است، بنابراین یک مهندس مخابرات، ابتدا باید اصول طراحی آنتن را بداند و سپس متناسب با کاربرد مورد نظر یک مدل آنتن خاص را انتخاب کرده و طراحی کند. قبل از شناخت آنتن های مختلف نیاز است که با مفاهیم پایه و اساسی و اصول طراحی آنتن آشنا شویم.
ما در این آموزش قصد داریم تا آنتن های حلقوی را مورد بحث و بررسی قرار دهیم.
این آموزش رایگان بخشی از آموزش آنتن ۱ برای یادگیری بهتر می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از این آموزش بر روی این لینک (+) کلیک کنید.
فهرست سرفصلها و رئوس مطالب مطرح شده در اين مجموعه آموزشی، در ادامه آمده است:
- آنتن های حلقوی
- حلقه دایروی کوچک
- حلقه دایروی با جریان ثابت
- حلقه دایروی با جریان غیریکنواخت
- آنتن حلقوی چند گوشه
نظرات