چکیده
در این فرادرس که به صورت رایگان ارائه شده است، دانشجویان عزیز، با آموزش اجزای سازنده برنامه ها و انواع داده ها در جاوا آشنا می شوند. سرفصل هایی که در این آموزش به آن پرداخته می شود اجزای سازنده برنامه ها و انواع داده ها در جاوا، فراخوانی مجددا برنامه HelloWorld از جلسه قبلی، آموزش نحوه اجرای صحیح برنامه های کنسولی تحت جاوا با اعمال تغییرات در رجیستری (Registry) ویندوز و ... است که در بخش سرفصل ها به صورت کامل آمده است.
آموزش اجزای سازنده برنامه ها و انواع داده ها در جاوا - (رایگان)
توضیحات تکمیلی
در این فرادرس که به صورت رایگان ارائه شده است، دانشجویان عزیز، با آموزش اجزای سازنده برنامه ها و انواع داده ها در جاوا آشنا می شوند. سرفصل هایی که در این آموزش به آن پرداخته می شود اجزای سازنده برنامه ها و انواع داده ها در جاوا، فراخوانی مجددا برنامه HelloWorld از جلسه قبلی، آموزش نحوه اجرای صحیح برنامه های کنسولی تحت جاوا با اعمال تغییرات در رجیستری (Registry) ویندوز و ... است که در بخش سرفصل ها به صورت کامل آمده است.
کاربردهای زبان برنامه نویسی جاوا
به طور ویژه، پس از معرفی سیستم عامل اندروید (Android) برای تلفن های همراه هوشمند و تبلت ها، و معرفی جاوا به عنوان اصلی ترین زبان توسعه برنامه های تحت اندروید، اقبال عمومی به استفاده از آن، بیشتر شد و این زبان جایگاه ویژه تری در میان سایر زبان های برنامه نویسی به دست آورد. از طرفی، برنامه های علمی و فنی بسیاری نیز، با استفاده از جاوا پیاده سازی شده اند که کاربردهای فراوانی در حوزه های مختلف صنعت و پژوهش دانشگاهی دارند. از این میان، می توان به نرم افزار وکا (WEKA) اشاره نموده که ابزاری برای داده کاوی است و به صورت کامل در زبان برنامه نویسی جاوا پیاده سازی شده است.
گذشته از پیاده سازی برنامه های کاربردی برای اجرا در کامپیوترها و موبایل های هوشمند، بسیاری از وبسایت ها، از امکانات موجود در جاوا، برای پیاده سازی ساختار دینامیکی استفاده نموده اند و امروزه، جاوا با استفاده در بیش از ۱۴ درصد از کل وبسایت های دنیا، پس از PHP پرکاربردترین زبان برنامه نویسی در عرصه برنامه نویسی وب و پیاده سازی وبسایت های پویا است.
مجموعه فرادرس های آموزش برنامه نویسی جاوا
مجموعه فیلم های آموزشی برنامه نویسی جاوا، با این فرض تهیه شده است که مخاطب هیچ دانش و تجربه قبلی در زمینه برنامه نویسی ندارند، و در طی ۲۳ درس، مخاطب را به صورت کامل با زبان برنامه نویسی جاوا، و امکانات مختلف آن آشنا می کند. در این مجموعه آموزشی، همه مباحث با بیان و تشریح مبانی نظری و سپس با پیاده سازی گام به گام مثال های عملی آموزش داده می شوند و از این نظر، در ایجاد یک دانش عمیق در زمینه برنامه نویسی، بسیار کارآمد است. به طور خاص، در این مجموعه آموزشی، از آخرین نسخه زبان برنامه نویسی جاوا (Java 8) استفاده شده است و مباحث مربوط به برنامه نویسی شی گرا (به همراه مبانی نظری) و برنامه نویسی رابط های گرافیکی (طراحی و برنامه نویسی GUI) نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفته اند.
در این مجموعه آموزشی، از نسخه ۸ جاوا استفاده شده است و از محیط NetBeans IDE (نسخه ۸٫۰٫۲) برای پیاده سازی پروژه ها و برنامه ها استفاده شده است. در کنار بحث بر روی مولفه های مختلف برنامه نویسی جاوا، به طور خاص، بر ویژگی های جدیدی که در نسخه هشتم جاوا ارائه شده اند، تاکید شده است. مانند سایر آموزش های فرادرس، در طی این دوره آموزشی نیز، همه برنامه ها و پروژه های مورد بحث در درس ها، به صورت گام به گام و کاملا از ابتدا ایجاد و پیاده سازی شده اند.
یکی از ویژگی های مهم این دوره آموزشی، ایجاد امکان آشنایی با متدهای برنامه نویسی پیشرفته (به ویژه برنامه نویسی شی گرا و مفاهیم اساسی مربوط به آن) است. چرا که در کنار مباحث عملی مطرح شده در این دوره، مبانی نظری، مفهومی و تئوری روش های برنامه سازی پیشرفته نیز، مورد بحث و بررسی واقع شده اند، که این موضوع می تواند مخاطبان این دوره را، در درک عمیق تر مفاهیم مربوط به برنامه نویسی پیشرفته و به ویژه برنامه نویسی شی گرا، یاری کند.
مدرس این مجموعه آموزش، دکتر سید مصطفی کلامی هریس (دکترای مهندسی کنترل از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی) است، که در کنار تسلط بر زبان های برنامه نویسی متعدد، نظیر ++C (سی پلاس پلاس)، #C (سی شارپ)، PHP (پی اچ پی)، Java (جاوا)، ویژوال بیسیک (Visual Basic یا VB)، ویژوال بیسیک دات نت (Visual Basic .net)، و متلب (MATLAB)، سابقه تدریس دوره های آموزشی برنامه نویسی مختلف را در فرادرس و سایر موسسات آموزشی، از سال ۱۳۸۰ تا کنون داشته داشته است.
این آموزش رایگان بخشی از مجموعه فرادرس های آموزش برنامه نویسی جاوا Java است. برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از این آموزش بر روی این لینک (+) کلیک کنید.
فهرست سرفصل ها و رئوس مطالب مطرح شده در این مجموعه آموزشی، در ادامه آمده است:
- اجزای سازنده برنامه ها و انواع داده ها در جاوا
- فراخوانی مجددا برنامه HelloWorld از جلسه قبلی
- آموزش نحوه اجرای صحیح برنامه های کنسولی تحت جاوا با اعمال تغییرات در رجیستری (Registry) ویندوز
- بررسی بخش های مختلف برنامه HelloWorld
- آشنایی با کلاس System و شی System.out
- آشنایی با تابع (متد) System.out.println و System.out.print
- آشنایی با کاراکترهای خاص و Escape Sequence
- آشنایی با تابع System.out.format و نحوه فرمت بندی اعداد و رشته ها
- آشنایی با فرمت %d و %f برای نمایش و فرمت بندی اعداد
- آشنایی با فرمت %s برای نمایش و فرمت بندی متن ها
- انواع داده های اصلی یا Primitive Data Types در جاوا
- نحوه دریافت ورودی از کاربر، از طریق شی System.in و کلاس Scanner
- استفاده از کلاس Scanner برای ایجاد انتظار
مشاهده آموزش

توجه: اگر به خاطر سرعت اینترنت، کیفیت نمایش پایینتر از کیفیت HD ویدئو اصلی باشد؛ میتوانید ویدئو را دانلود و مشاهده کنید (دانلود پیشنمایش - حجم: ۸۱ مگابایت -- (کلیک کنید +))
اطلاعات تکمیلی
نام آموزش | آموزش اجزای سازنده برنامه ها و انواع داده ها در جاوا - (رایگان) |
---|---|
ناشر | فرادرس |
کد آموزش | FVRJ10102 |
مدت زمان | ۲۹ دقیقه |
زبان | فارسی |
نوع آموزش | آموزش ویدئویی (لینک دانلود) |
حجم دانلود | ۵۲ مگابایت (کیفیت ویدئو HD با فشرده سازی انحصاری فرادرس) |
نظرات
milad
قبل از هر چیز باید بابت سایت بسیار عالی و پر محتواتون که معلومه حاصل تلاش شبانه روزی گروهی از مهندسین و متخصصین هست تشکر کنم و براتون آرزوی موفقیت روز افزون داشته باشم. اگه بتونین آموزش های پیشرفته تر و تکمیلی در حوزه برنامه نویسی قرار بدین خیلی عالی میشه چون جای خالیش تو سایت شما و کلا تو اینترنت احساس میشه. یکی از حسن های این آموزش ها این است که فرادرس از استادان و افراد متخصص در رشته و حرفه ی خود برای آموزش استفاده میکند . با تشکر
پاسخ به نظر
javad
ممنون عالی بود
پاسخ به نظر
اسماعیل ارباب
بسیار عالی جناب دکتر کلامی این نرم افزار پر کاربرد را توضیح دادند و چقدر زیباست که بی منت این آموزش را در اختیار همگان گذاشته اند .با سپاس فراوان و با آرزوی توفیق صد چندان در تمامی مراحل زندگی . پیروز و پاینده باشید در پناه حق
پاسخ به نظر
مهرانه
عالی
پاسخ به نظر
ساسانی
جای تشکر فراوان از عزیزان تهیه کننده دروس هست. امیدوارم همینطور رو به جلو حرکت کنید.
پاسخ به نظر