توضیحات تکمیلی
همه ما انسانها در دنیایی زندگی میکنیم که ثانیه به ثانیه در حال تغییر است. به جرات میتوان گفت که ما انسانها محکوم به تغییر هستیم و نسبت به روز قبل باید بهتر شویم. حدود ۲۰ سال پیش، یکهتاز تلفن همراه فقط یک شرکت بود، اما اکنون آن شرکت در مقابل دیگران حرفی برای گفتن ندارد و یا سیستم حمل و نقل نیز که از روش سنتی استفاده میکرد، امروزه به روش تمام الکترونیک تغییر یافته است. یکی از ارکان مهم خودسازی نیز همین تغییر است. وقتی ما نگرش جدیدی برای خود بسازیم، میتوانیم همچون کسب و کارهایی که در حال پیشرفت هستند، باشیم ولی اگر تغییری در زندگی خود ایجاد نکنیم، قطعا به دستاورد خاصی هم نمیرسیم.
اگر بخواهیم خودسازی را به صورت واضح توضیح دهیم، به این معنی است که انسان بتواند خود را بشناسد و به بهترین شکل اقدام به نوسازی شخصیت خود نماید. درست مثل ساخت یک اتومبیل و یا یک ساختمان، انسان اجزا را شناخته سپس با علمی که به دست میآورد، ساختمان وجودی خود را میسازد.
باید به این موضوع نیز توجه کنیم که بدون خودشناسی به صورت عملی، خودسازی امری دشوار خواهد بود، پس در گام اول، انسان خود را میشناسد در گام دوم به خودسازی خود میپردازد و در کنار خودسازی، به ساخت نگرش جدیدی که باعث رشد او میشود، میپردازد. با اطمینان میتوان گفت که خودسازی میتواند زندگی یک انسان را دچار تحول بزرگی کند و این امر بسیار مهمی است که باید به آن پرداخت.
هدف این فرادرس، آگاهی انسان نسبت به خود است. بسیاری از انسانها اصلا خود را نمیشناسند و نمیدانند به چه شکل میتوانند بهترین خود باشند. در این آموزش به موضوع بهترین خود بودن، پرداخته میشود. یعنی یک انسان در آغاز بتواند نقاط ضعف و قوت خود را شناخته و سپس نقاط ضعف را به نقاط قوت تبدیل کند.
رشد و بهبود فردی باید به صورت ارادی باشد و هیچکس بر حسب تصادف رشد نمیکند. چرا به رشد نیازمندیم؟ تقریبا همه معتقدند، رشد چیز خوبی است ولی تنها تعداد کمی از انسانها رشد میکنند. چرا؟ چون این فرایند نیاز به تغییر دارد و بیشتر مردم نسبت به تغییر مقاومت میکنند و به آن بیمیل هستند. ولی حقیقت این است که بدون تغییر، رشد و ارتقا امکانپذیر نیست. اگر تغییر نکنیم، رشد نمییابیم. اگر رشد نکنیم، زندگی نمیکنیم. رشد نیازمند این است که به طور موقت از حاشیه امن خود بیرون بیاییم.
این کار ممکن است به معنای کنار گذاشتن الگوهای آشنا اما محدودکننده، کارهای امن اما بازدارنده، ارزشهایی که دیگر به آنها معتقد نیستیم و روابطی که معنای خود را از دست دادهاند، باشد. برداشتن قدم جدید و یا گفتن یک کلمه جدید، همان چیزی است که اکثر انسانها از آن میترسند، بنابراین تغییر یک انتخاب است و باید تغییر کرد. خودسازی به شما کمک میکند که به طور کامل تغییر کنید و زندگی خود را با طرز فکر و نگرش جدید بسازید.
فهرست سرفصلها و رئوس مطالب مطرح شده در اين مجموعه آموزشی، در ادامه آمده است:
- درس یکم: خودشناسی
- مفهوم خودشناسی
- علت نیاز به خودشناسی
- هدف از خودشناسی
- گامهای خودشناسی
- شناخت پنج صفت اصلی شخصیت
- فرمول طلایی پنج صفت اصلی شخصیت
- شناخت انواع تیپهای شخصیتی
- جنبههای نادیدنی شخصیت و روان
- تست شخصیت
- شناخت خودآگاهی
- شناخت ارزشهای وجودی
- درس دوم: خودسازی
- آشنایی با خودسازی و علت نیاز به آن
- اصول اصلی برای خودسازی
- چگونگی رشد کردن
- شناخت نقش دیگران در خودسازی
- شناخت ناحیهای که باید بر روی آن تمرکز کرد
- اصول اصلی تغییر
- شناخت موانع خودسازی و تغییر
- شناخت حوزههای زندگی
- گامهای نهایی خودسازی
- درس سوم: ساخت نگرش نو
- علت نیاز به ساخت نگرش نو
- نحوه ساخت نگرش قابل یادگیری
- نحوه رشد استعداد
- شناخت انواع طرز فکر
- تغییر باورهای خود
- شناخت رسالت فردی خود
- شناخت نگرش جدید برای رسیدن موفقیت
- شناخت ناحیه امن و خارج شدن از آن
- گامهای نهایی برای ساخت نگرش جدید
- درس چهارم: پیشنهادهای کلی و گامهای عملی خودسازی و ساخت نگرش نو
- نکتههای کلیدی و پایانی برای خودسازی و ساخت نگرش نو
- توصیههای نهایی، پیشنهادهای اجرایی و نتیجهگیری
مفید برای
- روانشناسی
آنچه در این آموزش خواهید دید:
پیش نمایشها




راهنمای سفارش آموزشها
در مورد این آموزش یا نحوه تهیه آن سوالی دارید؟
- با شماره تلفن واحد مخاطبین ۵۷۹۱۶۰۰۰ (پیش شماره ۰۲۱) تماس بگیرید. - تمام ساعات اداری
- با ما مکاتبه ایمیلی داشته باشید (این لینک). - میانگین زمان پاسخ دهی: ۳۰ دقیقه
- ۱۰۰ درصد مبلغ پرداختی در حساب کاربری شما شارژ میشود.
- و یا ۷۰ درصد مبلغ پرداختی به حساب بانکی شما بازگشت داده میشود.
نظرات