محتوای این آموزش
۵ ساعت آموزش ویدئویی
فایل PDF یادداشتها و اسلایدها
تالار پرسش و پاسخ
ماشینهای دوار (پمپ، کمپرسور و توربین)، از جمله دستگاههای متنوعی هستند که در صنایع مختلف و مخصوصا صنایع: نفت، گاز و پتروشیمی کاربرد فراوانی دارند. یکی از اهداف مهم در به کارگیری این دستگاهها، افزایش توان و سرعت آنها و نیز کم کردن صدمات و خسارتهای وارده به آنها و کاهش هزینههای تعمیراتی است.
برای رسیدن به توان و سرعت مطلوب در تجهیزات دوار، ارتعاشات و نابالانسی در قطعات این تجهیزات که حرکت نسبی دارند، پدیدار میشود. برای رفع ارتعاشات و نابالانسی نامطلوب، یکی از راههای مهم، همراستاسازی تجهیز با عامل محرک خود (الکتروموتور) و رفع ناهمراستایی است. همراستایی و هممحوری دقیق، باعث افزایش عمر مفید قطعات و تجهیزات میگردد.
هدف از این فرادرس، یادگیری مبانی همراستاسازی و هممحوری تجهیزات دوار به تکنسینها و کارشناسان و مهندسان فنی مهندسی فعال در زمینه طراحی و تعمیرات این تجهیزات و پایش وضعیت (Condition Monitoring) است. در این آموزش پس از مقدمه و اهمیت همراستایی، ابزارها و روشهای همراستایی در تجهیزات دوار معرفی شده و مورد بررسی قرار میگیرند. پس از آن، به همراستایی در اجزای دوار و انتقال قدرت در ماشینها نیز پرداخته میشود.
۷۳۶دانشجو
۵ ساعت آموزش ویدئویی
فایل PDF یادداشتها و اسلایدها
تالار پرسش و پاسخ
کارشناسی مهندسی مکانیک
مهندس میثم فراست دارای کارشناسی مهندسی مکانیک از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و در حال حاضر مشغول فعالیتهای مهندسی در زمینه طراحی و ساخت قطعات و اجرای پروژههای پایپینگ در شرکت پتروشیمی قائد بصیر هستند. از زمینههای پژوهشی و آموزشی ایشان میتوان مواردی مانند ارائه مقاله و دستورالعمل برای کاربرد زنجیرهای صنعتی در مجله تعمیرات و نگهداری در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، ارائه مقاله و دستورالعمل برای مونتاژ بیرینگها در مجله تعمیرات و نگهداری در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی و ارائه طرح تولید فوم پلیاستایرن در شرکت پتروشیمی قائد بصیر و تقدیر به عنوان رتبه برتر را نام برد.
کیفیت این آموزش توسط فرادرس تضمین شده است. در صورت عدم رضایت از آموزش به انتخاب شما:
۷۳۶دانشجو
نظرات