توضیحات تکمیلی
هرکسی که می خواهد وارد دنیای IT شود، لازم است دوره کوتاه +Net را بگذراند و پس از آن با گذراندن دوره هایی نظیر: MCSA ,CCNA و MTCNA به یک دانش خوب و سطح عمومی شبکه برسد، اما هر چقدر که جلوتر می رویم و با این علم بیشتر آشنا می شویم، خود را ناگزیر به این می بینیم که قدم در دنیای لینوکس بگذاریم به خصوص زمانی که سناریوهای سطح بالا، کاربردی و وسیع شبکه پیش می آید و دیگر صحبت از یک شبکه کوچک نیست.
به خوبی می دانیم که در سطحی از شبکه که ترافیک زیادی در مجموعه داریم، تمام یا اکثریت قاطع دستگاه ها روی پلتفرم لینوکسی کانفیگ می شوند. از نمونه های بارز این مقوله می توان انواع تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری مانند: Cisco, Mikrotik, VMWare و وب سرویس های معروف لینوکسی مثل آپاچی را نام برد.
برای مدیریت سرور در ابعاد واقعی، نیاز به تخصص خاص داریم که از LPIC-2 شروع می شود و ما را برای راه اندازی یک شبکه استاندارد مبتنی بر لینوکس آماده می کند چرا که این آموزش به مباحثی همچون: Web Server, NAT, VPN, Proxy Mail Server, Firewall و… می پردازد. در واقع شما با گذراندن این آموزش، تبدیل به یک متخصص لینوکس و سرورهای مبتنی بر لینوکس می شوید.
ما در این آموزش قصد داریم تا کرنل (kernel) در مهندسی لینوکس LPIC2 را مورد بحث و بررسی قرار دهیم.
این آموزش رایگان بخشی از آموزش مقدماتی مهندسی لینوکس (LPIC2 (Linux Enginnerig برای یادگیری بهتر می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از این آموزش بر روی این لینک (+) کلیک کنید.
فهرست سرفصلها و رئوس مطالب مطرح شده در اين مجموعه آموزشی، در ادامه آمده است:
- کرنل (Kernel)
- معرفی کرنل
- کرنل و قوانین نام گذاری بسته
- به روز رسانی kernel
این آموزش رایگان بخشی از «آموزش مقدماتی مهندسی لینوکس (LPIC2 (Linux Enginnerig» می باشد.
نظرات