توضیحات تکمیلی
درس مدارهای الکتریکی یکی از دروس مهم در کنکور کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی برق در تمام گرایش ها است، از طرفی با مطالعه سوالات کنکورهای ارشد و دکتری در سال های اخیر می توان به این نکته پی برد که سوالات، کاملا مفهومی شده اند و داوطلبین کنکور باید از قبل، آمادگی لازم برای حل سوالات مفهومی مدارهای الکتریکی را داشته باشند.
درس مدارهای الکتریکی در کنکور ارشد و دکتری شامل دو قسمت مدارهای الکتریکی 1 و مدارهای الکتریکی 2 است و در این مجموعه به آموزش مفهومی و چگونگی حل تست های مدارهای الکتریکی 1 پرداخته می شود. با مطالعه این فرادرس، داوطلبین کنکور ارشد و دکتری مهندسی برق، قادر خواهند بود سوالات درس مدارهای الکتریکی را به راحتی حل کنند.
در این آموزش در ابتدا یادآوری مختصری برای هر موضوع ارائه شده، سپس نکات و روش های حل تستی، آموزش داده می شود و در نهایت، تست های تالیفی و کنکوری مهم سال های اخیر را حل خواهیم کرد.
هدف اول از ارائه این فرادرس، یادآوری مفهومی مدارهای الکتریکی 1 است به صورتی که نکات اصلی این درس که در سال های اخیر اغلب سوالات از آن ها مطرح شده است، بیان می شود و هدف دوم، آموزش مهارت های تست زنی در درس مدارهای الکتریکی است. دیگر ویژگی ممتاز این آموزش حل تشریحی و مفهومی سوالات کنکور ارشد پنج سال اخیر است، چرا که با بررسی و تحلیل سوالات کنکور سال های اخیر به میزان قابل توجهی می توان خود را برای کنکورهای آینده آماده کرد.
ما در این آموزش قصد داریم تا تحلیل حالت دائمی سینوسی را مورد بحث و بررسی قرار دهیم.
این آموزش رایگان بخشی از آموزش مدارهای الکتریکی ۱ (مرور و حل تست) می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از این آموزش بر روی این لینک (+) کلیک کنید.
فهرست سرفصلها و رئوس مطالب مطرح شده در اين مجموعه آموزشی، در ادامه آمده است:
- تحلیل حالت دایمی سینوسی
- معرفی دستگاه مختصات قطبی
- اعداد مختلط
- اعمال عملگرهای حسابی بر روی اعداد مختلط
- شکل قطبی اعداد مختلط
- جمع سینوسی های هم فرکانس
- فازورها (Phasor)
- تعاریف امپدانس (Impedance)، راکتانس (Reactance) و ادمیتانس (Admittance)
- محاسبه ضریب توان
- قضایای تونن و نورتن در حالت دایمی سینوسی
- توان در حالت دایمی سینوسی
- انواع بار مدارهای AC
- قضیه انتقال توان ماکزیمم در حالت دایمی سینوسی
- تشدید یا رزونانس
- حل معادلات دیفرانسیل با استفاده از فازورها
نظرات