توضیحات تکمیلی
در آموزش مدارهای الکتریکی ۱(+) که در فرادرس ضبط شده، به مباحث تئوری درس مدارهای الکتریکی پرداخته شده است. در این فرادرس سعی داریم با حل تمرینات متنوع از این درس، دانسته هایمان را تست کنیم و بتوانیم مدارهای الکتریکی پایه ای، که یکی از مهم ترین درس های مفهومی و پایه ای مهندسی برق است، را بیشتر یاد بگیریم.
ما در این آموزش قصد داریم تا حل تمرین مدارهای الکتریکی مرتبه ۲ و بالاتر - مدارهای RLC سری و موازی را مورد بحث و بررسی قرار دهیم.
این آموزش رایگان بخشی از آموزش حل تمرین مدارهای الکتریکی ۱ است. برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از این آموزش بر روی این لینک (+) کلیک کنید.
فهرست سرفصلها و رئوس مطالب مطرح شده در اين مجموعه آموزشی، در ادامه آمده است:
- حل تمرین مدارهای الکتریکی مرتبه ۲ و بالاتر - مدارهای RLC سری و موازی
این آموزش رایگان بخشی از «آموزش حل تمرین مدارهای الکتریکی ۱» است.
آنچه در این آموزش خواهید دید:
آموزش ویدئویی مورد تائید فرادرس
فایل PDF یادداشت های ارائه مدرس
نظرات
چند وقتی بود که به دنبال یک آموزش کامل و در عین حال ساده در این خصوص میگشتم که امروز به طور اتفاقی این تیتر را در آموزش های رایگان سایت فرهنگی و بزرگ فرادرس دیدم.
موضوع و سبک آموزش بسیار کاربردی و آموزنده بود و من به این مطلب از 10 امتیاز 10 میدهم.
بسیار خوشحالم از این که با سایت خوبتون آشنا شدم.
به امید ایران موفق تر
من دانشجوی رشته کامپیوتر هستم و درس مدار الکتریکی رو برای کنکور ارشد لازم دارم. چون منابع درسی مرجع در مدار الکتریکی ( کتاب های تحلیل مهندسی مدار و نظریه اساسی مدارها) یه مقدار گنگ هستن و خوندشون با توجه به حجمشون زیاد به صرفه نیست تصمیم گرفتم سراغ منابع خودآموز دیگر برم که با ویدئوهای استاد زندی در سایت فرادرس آشنا شدم و پس از تماشای اونها تونستم به تسلط قابل قبولی در مدار الکتریکی برسم و تصمیم گرفتم بقیه مجموعه آموزشی ایشون رو هم تماشا کنم.
این فیلم هم مدارهای مرتبه دوم که شامل مقاومت و خازن و سلف هستن رو شرح داده و استاد تونستن به صورت ساده و با بیان دقیق مفاهیم ارتباط بین معادله دیفرانسیل توصیف کننده مدار و نحوه به دست آوردن پارامتر های مجهول رو آموزش بدن. این که چطور از روی مولفه های سلف و خازن معادله دیفرانسیل رو بنویسیم و از روی اون بتونیم جریان و ولتاژ رو حساب کنیم مخصوصا در حالت موازی خیلی مهمه و اغلب تست ها هم با همین روش حل