در آموزش مدارهای الکتریکی ٢ (+)، به مباحث تئوری درس مدارهای الکتریکی ٢ پرداخته شده است. در این آموزش سعی داریم با حل تمرینات متنوع از این درس، دانسته هایمان را تست کنیم و بتوانیم مدارهای الکتریکی پایه ای که یکی از مهم ترین درس های مفهومی و پایه ای مهندسی برق است را بیشتر یاد بگیریم.
ما در این آموزش قصد داریم تا تبدیل لاپلاس در مدار الکتریکی ۲ را مورد بحث و بررسی قرار دهیم.
این آموزش رایگان بخشی از آموزش مدارهای الکتریکی ۲ (حل تمرین) می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از این آموزش بر روی این لینک (+) کلیک کنید.
فهرست سرفصل ها و رئوس مطالب مطرح شده در این مجموعه آموزشی، در ادامه آمده است:
- حل تمرین از تبدیل لاپلاس
- معرفی تبدیل لاپلاس
- ویژگی ها و قضایای تبدیل لاپلاس
- محاسبه تبدیل لاپلاس توابع و سیگنال های معروف
این آموزش رایگان بخشی از «آموزش مدارهای الکتریکی ۲ (حل تمرین)» می باشد.
علی :
ممنون از زحمات استاد عالی
alireza :
با سلام خدمت همه فرادرسی های عزیز
من رشته برق میخونم و مبحث تبدیل لاپلاس برای بچه های برق واقعا عذاب اوره من این اموزش رو دیدم و باز هم مشکلات من برطرف نشد اما خیلی کمک کرد به نظرم این اموزش برای کسایی خوبه که پایه ریاضی قویی دارن
به کسایی که ریاضی شون ضعیفه پیشنهاد میکنم اول ریاضی شون رو قوی کنن ( مخصوصا قسمت اتحاد ها و تجزیه کسر ) سپس از این اموزش استفاده کنند .
ممنون از سایت فرا درس
دانشجو :
با سلام و خسته نباشید خدمت همه زحمت کشان عزیز فرادرس و استاد گرانقدر این اثر.
محبث تبدیل لاپلاس یکی از مهمترین قسمت های درس مدارالکتریکی هست و خیلی دانشجوها هم بتوش مشکل دارن. نوع آموزش در این مبحث خیلی مهمه که باید روان و ساده و در عین حال با دید مفهومی و چرایی استفاده از روابط تدریس بشه. با استفاده از این فیلم میشه این مبحث رو خوب یاد گرفت و مثال های متعدد رو از روی کتب و جزوات دیگه حل کرد. در این فیلم استاد ابتدا این که تبدیل لاپلاس از کجا اومده و چه ربطی به مدار الکتریکی داره رو توضیح داده و سپس رفته سراغ قضایا و فرمول های اصلی بعدش استفاده از فرمول های ریاضیش در تحلیل مدار. در حالی که خیلی جاها مستقیما از فرمول ها استفاده میکنن و مدار رسم میکنن و به دانشجو میگن تحلیلش کنین و به همین دلیل این مبحث برای خیلی ها دشوار تلقی میشه. با مشاهده این فیلم میشه دید صحیح از تبدیل لاپلاس و استفاده از فرمول هاش در مدار ها رو به دست آورد.
باتشکر از تمام عوامل فرادرس.